top of page

Tid til magi

I juleferien var vi en tur i Irland - landet der for mig blev min opvågning til min egen sjæl for en del år siden nu efterhånden.

I en tid, hvor jeg led af angst og depression, husker jeg at jeg stod på Irlands vestkyst og fik min første virkelige opvågning. Det var som om, at jeg et øjeblik kunne se igennem lagene, se igennem tid, igennem illusionen og i det øjeblik blev mig givet alt. De næste mange år har jeg brugt til at gøre mig værdig og klar til det jeg blev givet. Tilbage i smerten og ubalancerne røg jeg og vidste jeg skulle rydde op. De største erkendelser har jeg fået og de vildeste oplevelser fra min sjæls dybder er blevet mig åbenbaret - alt sammen fordi det vil deles - det vil ud og blive hvermand/kvindes eje. Jeg har lært, at ingen udover os selv, er skabere af det der er os omkring. Gud er i alt i dig i mig og bevidst skabelse er muligt for alle. Temaet det sidste år har været magien og skabelsens mysterie og jeg mærker at en tanke blot den ene dag bliver til en fysisk manifestation den næste dag. Jeg er af de indre plan blevet undervist i magiens mysterier og har endnu ikke helt fattet hvordan det virker, kun AT DET VIRKER. Det er som om jeg bliver skubbet ud i afkrogene af mig selv for at rydde op og for at give plads til lyset og magien. Det er som om at jo mere jeg rydder op på de indre plan, jo mere magisk bliver mit liv på det ydre fysiske plan. Tilbage til Irland: På en af vores dejlige ture, lå der på gaden og lyste mig i møde: en tryllestav. En lille vidunderlig, lysende magisk tingest lå der på jorden og lyste mig drillende i møde. Jeg tog den op og holdt den forsigtigt i hånden. Jeg blev bevidst om, at eventyr er virkelige og kun fantastien sætter grænser for det muliges kunst. Mit største ønske er, at I må få del i den glæde og den overflod af magi og skaberkraft jeg er blevet indviet i. At I, der finder ind i mit lys, må få tilstrækkeligt med tryllestøv til selv at kunne svinge tryllestaven. Livet er magisk, stort og det største eventyr er du midt i - hvilken rolle vil du spille?. Om vi går i troldeskoven, på glasurstien, bor i boblehuset eller glaskuplen - alt der er - har vi skabt. Er vi ikke tilfredse er der et at gøre:vælg om, vælg en ny og bedre rolle for dig og tag ansvar for at dit eventyr er et du selv vil synes er sjovt og spændende. Med disse ord vil jeg gerne ønske Jer alle et ganske særligt magisk år.

Hjerteligst Helle Nemborg Skoleleder Sjælsro Skolerne


Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page