top of page

Morgenstemning

Sidder her og monster hygger, med stearinlys og morgenkaffe. Læser morgenposten. Det regner og rusker udenfor, katten har rullet sig sammen i sofaen. Jeg kan høre han spinder. Æblerne hænger røde og tunge på mit lille træ. Jeg kan se det her fra mit vindue. De er så flotte midt i alt det regnvåde grønne. Lyser som små sole som ville de sige: "Pssssst kig herover - er vi ikke smukke?"

Regnen trommer melodisk på mit tag - det lyder som små flittige trommer og jeg får lyst til at synge med på deres melodi. Nu er blæsten også med - som en stryger i baggrunden kommer hun ind og stemmer i - hvilken perfekt harmoni.


Jeg strækker mig og glæder mig over friheden jeg har til at vælge: "skal jeg blive oppe eller skal jeg gå ind under min stadig varme dyne igen?" Ummm skønne vidunderlige dejlige liv. Jeg elsker dig og alt du tilbyder mig.


God dag til dig min ven - må din dag blive vidunderlig fyldt med alt det du har brug for.


Comentários


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page