top of page

Giv slip

En formiddag i sengen, lettere forkølet og en smule feber. Jeg kigger på min Buddhafigur og ved jeg skal meditere og straks rammer den dårlige samvittighed mig.


"Jeg sagde det jo, du overholder ikke aftalen med dig selv" er stemmen der farer rundt indeni. Jeg stopper op et øjeblik og lytter - hvor kom den lige fra? Førhen kunne den få mig til at blive ked af det og få mig til at gøre ting, jeg ikke havde lyst til. En slags indre pisk, der drev og drev mig til vanviddets rand indimellem. Aldrig fred havde jeg.


Her til morgen kunne jeg stoppe op og lytte anerkendende. Uden kamp, uden at behøve at forsvare mig - blot i den vidunderlige tilstand af fred indeni. Friheden til at vælge at gå i seng igen fordi mit hoved gør ondt og mine øjne svider, frihed til at ligge her en hel dag og kigge op i himlen og pleje mig selv. Frihed i visheden om, at den stemme intet har med mig at gøre - det er stemmer fra fortiden.


Jeg giver slip i Kærlighed. Giver slip på dårlig samvittighed - IM BREAKING UP WITH YOU!!!!

Som at have været i et usundt forhold alt for længe - følelsen af LYKKE, når det endelig lykkes at gøre sig fri.


Hvad med dig min kære ven - Hvilke dramaer er du klar til at give slip på i dag?


I kærlighed Helle Nemborg


Comentários


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page