top of page

Dagens tanker

Jeg har den overbevisning, at beder mine børn om noget så får de det, hvis det er mig muligt at give det. Samtidig lærer jeg dem, at holde sig højfrekvente, så de selv kan manifestere, prøver at lære dem værdien af ting - at alt der er forgår og at de ikke skal knytte sig til noget i den ydre verden - men finde de indre værdier.

Jeg er blevet punket igennem livet for det. "Du forkæler dine børn", "Du lærer dem ikke at tage ansvar", "de bliver dovne og tror alt kommer flydende til dem på et sølvfad" og andet i den dur.........

Til Jer der forsøgte at overbevise mig om det: Jeg er mere og mere overbevist om, at I tager fejl. Børn (og andre) kan ikke forkæles - de må gerne lære at tingene kommer let til dem, for så er det den overbevisning de går ud i verden med - og livet bliver da noget lettere og sjovere med den i bagagen end den jeg selv voksede op med: "Du skal tjene til føden", "du skal yde, før du kan nyde", "man skal mærke, at man har tjent sine penge" (efter 14 timer på fabrikken hvor alle muskler er ømme og man er ved at segne af træthed.

BULLSHIT!!!!!

I dag gør jeg op med disse gamle overbevisninger der tjener samfundet godt men dig og mig elendigt. I dag og fremover vil jeg lære fra mig endnu mere.

Til mine unger, mine studerende, hr og fru Madsen og andre der gider høre:

"DU SKAL NYDE FØR DU SKAL YDE." LIVET ER EN DANS - DET KOMMER LET TIL DIG - ALT DU BEGÆRER - HVAD ØNSKER DU DIG? NYD LIVET OG TAG IMOD. DRØM STORT - DROP KAMPEN. DROP DE GAMLE OVERBEVISNINGER - LIVET ER HVAD DU GØR DET TIL -

NAMASTE

Comentarios


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page