top of page

Sjælsro Online skole for Healing og Kunstterapi 

"Sjælsro Online skole for Healing. og Kunstterapi", er en lille og eksklusiv online skole, hvor der er tæt kontakt til læreren. Som medlem kan du altid skrive til mig og få råd og hjælp til din udvikling.
 

Prisen er beregnet på at det skal være økonomisk overskueligt for de fleste at være med i en længere periode og stille og roligt arbejde med sin egen psykospirituelle udvikling.

Undervisningen er 100% online, og du har adgang til det hele 24 timer i døgnet, hvorsomhelst du befinder dig, bare du har en internetforbindelse.

Jeg glæder mig allerede til at have dig med ombord på vores fælles healende, transformerende, kreative rejse.

Hvad lærer du

Her på online skolen kan du lære solide færdigheder indenfor områderne: mindfulness, psykoterapi, kunstterapi, healing, clairvoyance, energilæren og den psykospirituelle udvikling.

Undervisningen går ud på at udruste dig med et solidt praktisk og teoretisk fundament, så du frit kan både forebygge og heale fysiske og psykiske ubalancer. 
Der er plads til dig, der ønsker at få redskaber til selvhealing og til dig, der ønsker at supplere din eksisterende praksis, med nye effektive værktøjer.

En anden enormt vigtig ting ved onlineskolen, er at den netop er en skole, et eksperimentarium, hvor du i et forum med ligesindede kan udvikle og afvikle uhensigtsmæssige mønstre og arbejde dig ind til den fantastiske Sjæl du er.

Undervisningen kan deles op i en række elementer, der selvfølgelig lapper ind over hinanden, og du kan frit sammensætte hvad du vil lægge vægt på:
 

 • Solide tegnefærdigheder – du får fuld adgang til mit store kursus i klassisk tegning, så du stille og roligt kan bygge dine tegnefærdigheder op

 • Akrylmaleri – Lær en effektiv og smuk maleteknik fra den klassiske europæiske malertradition, mischtechnik (lag på lag maleri), som kan løfte dit maleri til helt nye højder. Teknikken er på en gang enkel og super avanceret, og du kan bruge den til at skabe alle slags billeder, når først du mestrer og forstår den. På mange måder er teknikkerne fra den klassiske malertradition en velbevaret hemmelighed, men her kan du lære dem.

 • Farvelære. Først når du rigtig forstår hvad der er på færde med farverne, vil du blive fri i dit koloristiske udtryk. Jeg er certificeret underviser i den utroligt brugbare Michael Wilcox Farvelære, og på Klassisk Tegne og Maleskole får du adgang til stort og dybdegående videokursus som du kan bruge meget direkte i dit arbejde med maleriet.

 • Eksperimenter og abstraktion. Jeg elsker selv at eksperimentere og undersøge nye teknikker i maleri, og på skolen viser jeg dig alle mine tricks til effekter, strukturer og variationer i akrylmaleriet, og hvordan de kan kombineres med mere klassiske færdigheder, så du kan udvikle din helt egen kombination og udtryk

 • Forståelse for komposition. På skolen arbejder vi rigtig meget med at forstå de underliggende elementer der gør et smukt billede. Det handler om kompositon, lys/mørke virkninger og mange andre ting som det er vigtigt at forstå hvordan man arbejder bevidst med i maleriet.

 • Fokus på dit eget udtryk. På min kunstskole viser jeg dig selvfølgelig tingene gennem en masse eksempler, men vigtigst af alt er det at du lærer at integrere det du lærer i dit eget personlige arbejde med maleri. Det lægger jeg stor vægt på, og hjælper dig med som medlem. Personligt udtryk handler om mange ting, og det arbejder vi løbende med i undervisningen.

 

Klassisk Tegne- og Maleskole er online kunstskole og kunstnerfællesskab for dig der gerne vil dygtiggøre dig i tegning og maleri.

Undervisningen er 100% online og foregår på skolens platform på web-adressen www.klassisktegneogmaleskole.ning.com

Som elev på Klassisk Tegne- og Maleskole bliver du del af et online kunstnerfællesskab og får fuld adgang til alt materiale på skolen, så længe du er medlem.

 

 

 

 

 

OM MEDLEMSKAB

Der er ingen binding, og du kan når som helst selv melde dig fra igen.

Når du klikker på “tilmeld” vil du blive taget til en sikker side med betalingsvindue, handelsebetingelser og yderligere information. Endelig tilmelding godkender du i dette trin.

Dette tilbud er kun i december 2018

STRAKS VED TILMELDING FÅR DU ADGANG TIL:

 • “Kursus i Klassisk Tegning” i 12 lektioner

 • “Malerisk Farvelære” i 12 lektioner

 • “Skattekisten” med workshops i tegning og maleri

 • Der bliver løbende bliver tilføjet nye kurser og workshops i tegning og maleri til Skattekisten

o

SÅDAN KOMMER DU IGANG:

 • Klik på knappen ovenfor.

 • Her vil du blive taget videre til et sikkert betalingsvindue

 • Her kan du evalurere din bestilling inden du foretager den endelige tilmelding

 • Straks når du har gennemført betalingen, vil du modtage en mail med link til at komme igang på online kunstskolen.

 • Du kan betale med Visa, VisaDankort og Mastercard

 • Der er ingen bindingsperiode og du kan når som helst vælge at melde dig fra igen.

 • Der er 14 dages fuld tilfredshedsgaranti på køb af abonnement.

 • Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv endelig til mig

 

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kan jeg sige abonnementet op når som helst? Ja! Du kan til enhver tid ophæve dit abonnement. Der er ingen binding. Så prøv en måned, og se om det er noget for dig.

Skal jeg nå kurserne på en bestemt tid? Nej, slet ikke. Du kan arbejde i dit helt eget tempo, præcis som det passer til dig.

Kan jeg starte når som helst? Ja! Du kan starte præcis når det passer dig. Straks når du bliver medlem, får du adgang til det hele, og så vælger du dit sted at starte. Og det kan du altid få hjælp til af mig.

Er der noget ekstra jeg skal købe eller betale for? Det er der ikke. Dit abonnement er “all inclusive” – og du får adgang til AL min undervisning.

Kan jeg være med hvis jeg er helt nybegynder? Ja, sagtens. Kurserne er struktureret, så alle kan være med. Men det er klart at det altid er en udfordring, at være helt nybegynder. Det handler om at få taget hul på det og lægge nogle timer i at arbejde med tingene “in real life”.

bottom of page