top of page

Kosmos venter på at opfylde DIT ønske!

I mange år har jeg kæmpet en indre kamp imellem: ”Jeg kan, jeg vil, jeg gør det” på den ene side og på den anden: ”Jeg dur ikke, jeg tvivler, jeg er en fiasko” på den anden side.

Efterhånden som jeg har arbejdet min tvivl på mig selv ud, oplever jeg, at det bliver og er lettere og lettere at manifestere. Det er som et kæmpe stort støttende Kosmos siger til mig: Jaeeeeee, Nemborg, endelig – endelig kan vi lege sammen i tillid. Som en kærlig forældre oplever jeg, at universet støtter mig i at opfylde selv mine vildeste drømme.

Min dybeste overbevisning er, at Kosmos ønsker vi skal drømme stort. Livet er skabt af drømme – store drømme, små drømme – lad intet i verden holde dig fra din drøm. Lad ingen fortælle dig at det er umuligt, skørt eller uopnåeligt. Kan du drømme det kan du skabe det.

Så hold din Drømme deklaration stolt og højt, tro på den, vær den, føl den, gå den, stå den, vær som du allerede er i den og manifestationen er allerede i gang.


Øvelse:

Skriv ned hvad du ønsker dig allermest. Hvad er din største drøm?

Brug de næste 30 dage på at ”lege” at du allerede har opnået den. Når tvivl melder sig, kigger du anerkendende på den, uden at give den mere energi og vender opmærksomheden tilbage på den vidunderlige tilstand: Du ER din drøm. Du har allerede opnået den – den lever i dig. Hemmeligheden er at Kosmos drømmer med dig, støtter dig, hjælper dig – når du stopper tvivlen.


Derfor: DRØM STORT…


Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page